Wersja do wydruku   

Vanliga frågor och svar

 • KOSTAR DET NÅGOT ATT ANVÄNDA UNIHAND TJÄNSTER?
  Nej, det är gratis att registrera sig / skriva förfrågningar om köp av tjänster

 • HUR VET JAG ATT HANTVERKARE SOM JAG ANLITAR ÄR DUKTIGA?
  Vårt system är helt annorlunda jämfört med andra bolag som säljer tjänster och som skriver att de har tiotusental duktiga hantverkare. Vi satsar enbart på kvaliteten av tjänster, inte kvantiteten. Vi vet ALLT om våra hantverkare upp till tre år tillbaka, vi känner alla vi jobbar med och vi träffar varje hantverkare innan de blir rekommenderade till dig. Vi skriver avtal med varje hantverkare bl. a. med rubriker som garanterar arbetskvalitet, arbetsplatsorganisation, arbetsdisciplin, städning, mm.

 • ÄR JAG TVUNGEN ATT ANLITA NÅGON AV DE HANTVERKARE SOM REKOMMENDERAS AV UNIHAND?
  Nej, inte alls. Du har fria händer att välja vilken/vilka hantverkare du vill  samt genom vilket bolag du önskar. Varje hantverkare väljs specifikt för just Era behov för att säkerställa att de kan utföra det Du önskar på rätt sätt samt för att undvika olyckliga händelser. Om Du väljer oss att samarbeta med Du kan i varje moment avbrytta samarbete med kort informatiom genom tel, sms, eller e-mail.

 • VEM SKRIVER / ADRESSERAR JAG MIN FÖRFRÅGAN TILL, HANTVERKARE ELLER UNIHAND?
  Alltid till oss, det är vi som väljer de bästa hantverkare eller arbetsgrupp som efter kompetens är bäst lämpad för det specifika uppdraget hos dig.

 • VAD BÖR JAG TÄNKA PÅ NÄR JAG SKRIVER MIN FÖRFRÅGAN?
  P. g. a. att det är vi som läser din förfrågan så är det också oss som du kommer att ha kontakt med. Det är också vi som bedömmer om underlaget till ditt projekt är tillräckligt eller om det saknas något som är  viktigt för den kompletta presentationen av projektet och till slut ANBUDET


Som Du kan ser det är enkelt, snabbt och tryggt. Inga massor av onödiga rubriker, reklam, inlogningar eller max fem / sex leverantörer som kommer att kontakta Dig som kanske pratar dålig svenska eller inte alls. Max fem leverantörer som Du känner inte till. Väljer Du ingen då måste Din förfrågan annonseras igen och kanske igen. Här ta vi hand om allt tills avtalet mellan hantverkare och Dig är skriven.

VÄLKOMMEN !!!